Bijna iedereen heeft wel een abonnement op een tijdschrift / magazine. Want hoe leuk is het om iedere week/maand iets in de bus te krijgen waarbij het verrassingseffect er nog is omdat je niet weet wat er allemaal in het blad staat 🙂

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en ben op het volgende idee gekomen:
Hoe verrassend is het om iedere week een leuk pakje in de bus te ontvangen waarvan je niet weet wat er in zit? Het product kan voor jezelf zijn zoals een sieraad of lekker lichaamsproduct, iets voor je interieur, op gebied van koken, een DIY of ……… het blijft een verrassing en dat is juist het leuke, toch?

Daarbij ontvang je per mail een mini-digi-magazine met allerlei leuke tips op gebied van interieur / lifestyle / DIY / receptjes / er-op-uit en meer wat je graag wilt weten en ik graag wil delen! Uiteraard leuk vormgegeven en met veel enthousiasme en zorg uitgezocht!

======================================================

Laat je verrassen door:

LOGO

Met LOGO mag je uitpakken en je laten verrassen. Waarbij ik je garandeer dat de producten die uitgezocht worden, origineel zijn en met een originele blik en veel plezier door mijzelf uitgezocht zullen worden. En de producten worden via webshops ingekocht. Waarom via webshops? Omdat daar vaak de origineelste producten te vinden zijn en de webshopeigenaren (met een groot hart en enthousiasme voor hun webshop) voor mij een erg grote gun factor hebben. Zo krijgen zij toch wat meer bekendheid!

Daarbij dus een gratis mini-digi-magazine! Met tips gericht op de tijd van het jaar en originaliteit op gebied van interieur / lifestyle / DIY / receptjes / er-op-uit en meer wat je graag wilt weten!

================================================================================

Neem NU een abonnement en ontvang de eerste   LOGO  GRATIS!

Het abonnement zal ingaan op 1 augustus 2015 maar je zal in de laatste week van juli je gratis ME-Time ontvangen. Ivm vakantieperiode, kan je ook aangeven dat je je abonnement later in wilt laten gaan. Uiteraard blijft je eerste

LOGO GRATIS! Het abonnement is per maand opzegbaar.

Je ontvangt iedere week een leuk origineel product & mini-digi-magazine voor
slechts € 22,50 per maand!!

Ik ontvang je graag als  LOGO  abonnee!

Stuur een mail naar:  LOGO  michellecortie@gmail.com
Vermeld je : naam / adres / postcode / woonplaats & datum dat je van start wilt gaan (ivm komende vakantieperiode).

Het lijkt me super leuk om je iedere week te verrassen met LOGO

Enthousiaste groet!

Michelle Beeksma
LOGO

https://www.facebook.com/MeTimeaweek

Advertenties