Hi! Ik ben Michelle en ik ben sinds 2014 een blog gestart omdat ik zo gek ben op alles wat met interieur te maken heeft.

Ik deel graag maar natuurlijk vind ik het ook leuk om zelf inspiratie en tips te ontvangen en ben daarom vaak te vinden op Instagram, Pinterest en Bloglovin.

In mijn gastblog, schrijf ik over mijn interieur leven en neem jou daar graag in mee.

Enjoy! Liefs Mies    IMG_2934

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Het is lente!

Het is alweer een tijdje lente. We hebben mooie dagen gehad maar ook wat mindere. Natuurlijk blog ik niet over het weer maar het heeft voor mij wel een grote invloed in wat voor een mood ik ben.

Lente is mijn favoriete seizoen. Het nieuwe leven wat langzaam op komt. De zomer op komst. In huis vertaal ik dit het liefst met frisse zachte kleuren.

Mijn favoriet op dit moment is de kleur mint.

unnamed
foto: http://www.esther.com.au

Zelf ben ik niet iemand die graag verft en kies daarom vaak voor accessoires in deze kleur. Maar wat ben ik soms jaloers op mensen die spontaan de kamer in een andere kleur schilderen. Misschien moet ik het toch maar eens gaan doen want je hebt zoveel mooie kleuren en je hebt een instant nieuwe look!

Ik ben ook gek op bloemen en planten! Wanneer het lente seizoen aanbreekt staan de tuincentra’s vol met takken en bloesems in de knoppen. Voor mij is het een soort verslaving om deze takken te kopen, ze een mooi plekje in huis te geven en te wachten tot de bloesem uitkomt. Groen in huis met mooie mint accessoires, I love it!

1foto: http://fantas-tisch.blogspot.nl/2015/04/blutenrausch-insta-news.html 

Lente staat voor mij ook gelijk aan tulpen. Wat is er nu leuker dan kraak verse tulpen in vrolijke vazen? Voor mij het ultieme lente gevoel!

5
foto: http://www.sightunseen.com/2014/06/norwegian-by-nature/

Daarnaast vind ik de Scandinavische woonstijl ook erg leuk! Het is simpel maar zeker niet saai! Met de lichte kleuren en zachte vormen, je hebt met pastelkleuren direct een lente gevoel.

3

foto: https://www.pinterest.com/pin/419749627746930440/

Ik gaf al aan dat ik zelf niets met schilderen heb maar wat vind ik deze pastel kleuren op de muur gaaf! Zal het moeilijk zijn? Wellicht moet ik eerst maar eens met een muurtje beginnen voordat ik direct met een vlakverdeling aan de slag ga 😉 Maar inspiratie is goed en het triggert mij om mezelf uit te dagen..

4
foto: http://bestfriendsforfrosting.com/2014/08/4-easy-ways-to-spruce-up-your-room/

6foto: http://harligthemma.blogspot.nl

De ladder is bij mij ook echt een favoriet! Ik had er nooit bij stil gestaan maar deze is natuurlijk gemakkelijk te schilderen. Een nieuw seizoen, een nieuwe kleur. Dat is een projectje waar ik mij wel aan wil wagen. Leuke lente items zo toch?

Ik ga genieten van de lente. Ondertussen zijn de bloemen vol in bloei en krijg ik stiekem zin in de zomer!

Enjoy! Liefs Mies

LOGO-klein

http://www.dipty.nl/
https://instagram.com/diptywonen/
https://www.facebook.com/diptywonen