DIY

Lieve HappyDIYswap-deelneemsters

Alle deelneemsters hebben een swapmaatje gekregen dus nu kan de volgende fun beginnen J

Wat is de bedoeling? Het thema is DIY en daarbij gaat het erom dat je een pakketje maakt met een DIY voor je swapmaatje. Een simpel voorbeeld: Je koopt een beker en aantal porseleinstiften zodat je swapmaatje de beker zelf kan decoreren. De DIY kan alle kanten op en simpel of uitgebreid. Dat maakt dan ook helemaal niet uit! Doen wat je leuk vindt voor jezelf en je swapmaatje! Daarom is het wel van belang naar de feed van je swapmaatje te gaan en te kijken waar ze van houdt. Ook wil ik daarom aan jullie allemaal vragen om een HappyDIYswap-collage te maken met hints naar je swapmaatje 😉 Ikzelf ben bijvoorbeeld niet van de naald en draad e.d./ handwerk dus zou niet echt blij zijn met een DIY kadotje om zelf pannelappen te haken ofzo hihi ,  terwijl een ander dat super leuk kan vinden. Kijk dus naar wat je swapmaatje leuk vindt en gebruik vooral je eigen creativiteit.

Oh ja: het is niet de bedoeling dat je je swapmaatje gaat volgen (als dat al zo is, geen probleem uiteraard) want het is de bedoeling dat je pas als je je swappakketje binnen krijgt, te weten komt wie je swapmaatje was 😉

Daarnaast is het wel zo leuk om ook een of paar gewoon kadotje(s) of iets wat je zelf gemaakt hebt, erbij te doen. Dat is weer helemaal naar wat je zelf wilt! Wat je erbij doet, hoeft helemaal niets te maken te hebben met de DIY maar uiteraard wel weer gericht op je swapmaatje.

Laten we afspreken dat we (inclusief de DIY waarvoor het leuk is alles apart in te pakken) minimaal 4 en maximaal 7 kadotjes te doen. En wat betreft de kosten, dat heb je ook zelf in de hand maar we weten allemaal dat er genoeg leuks voor weinig te koop is!

creativity

Zoals al aangegeven zullen er ook weer wat leuke GiveAways volgen  door gulle mede-IG-ers J

En bekend is bij jullie dat 1 mei de verzenddatum is en natuurlijk is het oké als je wat eerder of later verzendt.

Ik wens jullie heel veel HappyDIYswap plezier!!

Lieve groetjes,

Michelle_HetLeveniseenFeestje Ps en als je nog wat wilt weten of onduidelijk is, vragen maar raak!!