BENODIGDHEDEN:

scheut olijfolie  olijfolie

500 gram rundersteak rundersteak
50 gram boter  boter

2 gesnipperde uien uien
2 rode paprika’s in stukje  paprika
4 eetlepels tomatenpuree  tompuree
1 1/2 liter runderbouillon  bouillon

4 eetlepel paprikapoeder    paprikapoeder
1
eetlepel gedroogde tijm tijm
fijngehakte peterselie  peterselie
zure
room naar smaak  zure room

BEREIDINGSWIJZE:

Verhit olijfolie in een grote pan en bak de stukjes biefstuk aan tot ze bruin zijn.

Verhit de boter in een andere pan en bak de uien en de paprika’s enkele minuten aan.

Doe de uien en de paprika’s bij het vlees.

Voeg de tomatenpuree en de runderbouillon toe en breng aan de kook. Breng op smaak met het paprikapoeder, tijm, peper en zout.

Laat ongeveer 20 minuten sudderen.

Garneer de soep eventueel met peterselie en zure room.

snelle-goulashsoepMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmM

Advertenties