Lekkerweg_4_Slapen-in-het-bos-op-de-Veluwe

Slapen in het Veluwse Bos. Je rijdt het bospad op, voorbij het bord ‘verboden in te rijden’.

Dat begint al leuk, want als je in het Boswachterhuisje gaat slapen, mag je wel doorrijden 🙂

Het huisje ligt op het terrein van de boswachterswoning van de eigenaren. Zij hebben veel gevoel in het opknappen en decoreren gestopt, dat zie je zo. Zowel buiten als binnen zeer sfeervol.
Het is een Bed & Breakfast maar voorzien van alle gemakken zoals een compleet ingerichte keuken. Boxspringbedden in de slaapkamer. Een gezellig ingerichte woonkamer met tv en eettafel.

Het terras buiten is beschut, er staat een gezellige tafel en wanneer het wat frisser wordt, kan je de vuurkorf aansteken.
Verblijf je in een periode waarin je niet binnen kan zitten dan is de sfeer van haardvuur ook binnen te creeeren met de houtkachel. Knus op de bank een goed boek of wat tijdschriften lezen (allemaal aanwezig) of een goede film kijken.

Of er-op-uit: een flinke wandeling door het bos, fietsen in de omgeving (2 fietsen bij huisje), shoppen in Apeldoorn, mogelijkheden genoeg!

En uiteraard hoort er bij een B&B een heerlijk ontbijtje: Met broodjes, smulbeleg, een eitje, vruchtensap en een lekker kopje koffie of thee. Dit lekkers kun je nuttigen in de living of op het terras. Net wat je wilt en wat het zonnetje toelaat.

Het is dus goed vertoefen bij Slapen in het bos 🙂

Verdere informatie: http://www.slapeninhetbos.nl/slapeninhetbos/Home.html